Ha fáj a háta, forduljon a megfelelő szakemberhez

A hátfájás gyógyítása nem történhet próba szerencse alapon. Valószínűleg erős késztetést érez, hogy elrohanjon valamelyik specialista rendelésére, akiről azt hallotta, hogy meg tudja szüntetni a fájdalmat. Sokkal jobban jár azonban, ha először megpróbálja kideríteni, mi idézte elő a bajt.

Ne feledje, hogy a hátfájásnak rengeteg, sokszor meglepő és rejtett oka lehet, ezért olyan orvost keressen, aki átfogó vizsgálatokat végez vagy rendel el. Azt javasoljuk, hogy panaszával először a háziorvosához forduljon.

Háziorvosok

A háziorvos valószínűleg más, különböző szakterületekre specializálódott orvosokhoz fogja önt irányítani, ennek ellenére fontos, hogy az ön későbbi kezelésének adatai, dokumentumai eljussanak hozzá, és megőrizze őket.

Hogy ez miért fontos? Az egészségügy bonyolult rendszer. Lehet, hogy egyszerre több orvossal is konzultál majd, és az a szakember, aki önnel csak ritkán találkozik, nem biztos, hogy tudomást szerez a többiek munkájáról, az addig elvégzett kezelésekről. A különböző gyógyszerek pedig kölcsönhatásba léphetnek egymással. Ezért nem árt, ha van egy személy, akinél minden információ összefut, és aki átlátja az egész problémát.hatfajas-isiasz-idegbecsipodes-02

Hátmasszőrök

A hátmasszőrök képzésük során többek között anatómiát, élettant, patológiát, biokémiát és neurológiát is tanulnak a manuális diagnosztika és terápia mellett. A kéz, a tapintás érzékenységének fejlesztésére nagy hangsúlyt fektetnek.

A hivatalos keretek között oszteopátiát tanult specialisták az orvostársadalom elismert tagjai; a legtöbbjük más, releváns szakképesítéssel is rendelkezik.

Sebészek

A gerinc csontok, velő, lágy és kötőszövetek, valamint idegek bonyolult rendszere, amelynek ismerete elengedhetetlen a kezeléshez. Forduljon a hátsérülések gyógyítására szakosodott orvoshoz, idegsebészhez vagy ortopéd sebészhez.

A gerincsebészet fejlődésével a két szakterület is változott: ma már vannak olyan idegsebészek, akik a csonthoz is értenek, és vannak ortopéd orvosok, akik a gerincvelőt és az idegeket is operálják. Olyan sebészt válasszon, aki mindkét szakterületen jártas.

loading...

Hozzászólások |

Összesen eddig
0

És te mit gondolsz erről?
Neked mi a véleményed a témáról?

Szólj hozzá

| Mondd el a véleményed

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

 

<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
Válogatott készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!
<strong>Válogatott</strong> készítmények a gyomor + a bélrendszer problémái esetén!

Friss HOZZÁSZÓLÁSOK

30

MozogjunkJobban.com © Copyright

Kapcsolódók |

Hasonló cikkek, témák
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

LoginElfelejtette jelszavát?
Regisztráció! [ bezár ]
Miért jó ha regisztrál?

Első kézből értesülhet új terápiákról gyógymódokról!

Első kézből értesülhet akciós vásárlási ajánlatokról!

Felhasználó létrehozása!Már regisztrált? Jelentkezzen be! [ bezár ]

Elfelejtette jelszavát?


[ bezár ]